ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΑΛΟΝΙΟΥ

Η ζωή στο σπίτι εκτυλίσσεται κυρίως πάνω στον καναπέ με αποτέλεσμα να συσσωρεύεται σκόνη και βρωμιά στους ντυμένους καναπέδες και να δημιουργούνται λεκέδες. Και στους επαγγελματικούς χώρους όμως, οι καναπέδες ταλαιπωρούνται ακόμη περισσότερο από τη συχνή και απρόσεκτη χρήση πολλών και διαφορετικών ατόμων. Έτσι ο βαθύς καθαρισμός τους είναι επιβεβλημένος προκειμένου να ανανεωθούν, να αφαιρεθούν οι λεκέδες, να απομακρυνθούν οι δυσάρεστες οσμές και να απολυμανθούν. Σημαντικό είναι ο καθαρισμός να γίνει ανάλογα με τις απαιτήσεις καθαρισμού της κάθε ταπετσαρίας ώστε να μην καταστραφεί το ύφασμα. Στην careme, πραγματοποιούμε πάντα στην αρχή ένα τεστ καθαρισμού στην πλάτη του καναπέ ώστε να είμαστε σίγουροι ότι δεν θα προκληθούν βλάβες στα έπιπλά σας.

Στη συνέχεια προχωρούμε σε βαθύ καθαρισμό που ισοδυναμεί με πλήρη ανανέωση του επίπλου σας. Ο καθαρισμός διαρκεί 1 – 1.30 ώρα περίπου για κάθε καναπέ ανάλογα με την κατάσταση του.

 • high quality services

  ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

  Τα συνεργεία μας είναι άψογα εκπαιδευμένα ώστε να προσφέρουν τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες μας σε οποιοδήποτε χώρο.

 • clean test

  ΤΕΣΤ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ

  Σε κάθε επίσκεψη πραγματοποιούμε αρχικά ένα τεστ καθαριότητας και στη συνέχεια προχωράμε στο γενικό καθαρισμό στρωμάτων και καναπέδων.

 • eco friendly

  ΦΙΛΙΚΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

  Η μέθοδος που χρησιμοποιούμε είναι απόλυτα φυσική χωρίς χημικά και φιλική προς το περιβάλλον.